Stress en Burn-out coach in Drenthe

Een Burn-out coach is een professional die is opgeleid om mensen te helpen bij het beheersen en overwinnen van burn-out. Het is een toestand van fysieke, emotionele en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige stress. Burn-out discrimineert niet en kan iemands geluk en prestaties beïnvloeden, zowel persoonlijk als professioneel. Hieronder een overzicht van coaches. Vind een Stress en Burn-out coach in Drenthe die bij jou past.

Stress hoort bij het leven en is vaak een nuttig signaal van je lichaam. Stress zet je in beweging en houdt je scherp. Maar als je te lang te veel stress ervaart, wordt het verlammend, onontkoombaar en uitputtend. Je prestaties gaan achteruit en je kunt minder goed de dingen doen die je wilt doen. Wanneer dit gebeurt, heeft stress geen zin meer. Integendeel, het is ongezond geworden.

Stress en Burn-out coaching is bedoeld om mensen te helpen hun belangrijkste bronnen van stress te identificeren. Vervolgens bieden coaches strategieën en ondersteuning om je welzijn en de balans tussen werk en privéleven te verbeteren, wat leidt tot een harmonieuzer leven. Coaches kunnen zich richten op tijdmanagement, mindfulness of zelfzorg – allemaal manieren om te helpen gezonde grenzen te stellen op het werk en thuis.

 

Hoofdvestiging: Ermerweg 88h, 7812 BG EMMEN | 0591-652970 | info@cvites.nl
Cvites

Heb jij het nog naar je zin op je werk? Vraag je je af hoe jij je kunt blijven ontwikkelen? Weet je waar jouw talenten liggen? Of wat jouw plan is als je huidige baan wegvalt? Bij al dit soort vragen kan een loopbaancoach van Cvites je helpen. Iedereen die zich vrijwillig dan wel gedwongen door omstandigheden wil (her)oriënteren op zijn of haar loopbaan kan bij ons terecht voor loopbaancoaching.

Team Cvites: Wij werken allemaal vanuit onze eigen deskundigheid. Zo hebben wij binnen ons team een erkend CSR-coach, een TA specialist en een aantal gecertificeerde Noloc coaches en een Nobco coach. Wij zijn allemaal gecertificeerde DISCOVER coaches en een aantal zijn gecertificeerde TSI Driving Forces coaches. Sinds april 2020 zijn twee van onze collega’s StiR gecertificeerd Teamcoach.

Expertise: Loopbaancoaching, Lifecoaching, Wandelcoaching, Stress en burn-out coaching, Re-integratie tweede spoor, Outplacement, Studie- en beroepskeuze, Conflicthantering, Teamcoaching, Coaching aan leidinggevenden