Burn-out coach in Flevoland

Vind een Burn-out coach in Flevoland

Voel je je lichamelijk en geestelijk uitgeput? Dan kan het zijn dat je te maken hebt met een burn-out. Je raakt veelal de grip op jezelf kwijt en ervaart klachten die veel effect hebben op je dagelijks leven. Een Burn-out coach is getraind om de complexiteit van een burn-out te begrijpen en biedt begeleiding en strategieën om te helpen bij herstel en een toekomstige burn-out te voorkomen. Hieronder een overzicht van Burn-out coaches die jou kunnen ondersteunen tijdens het proces. Vind een Burn-out coach in Flevoland die bij jou past.

Stress hoort bij het leven en is vaak een nuttig signaal van je lichaam. Stress zet je in beweging en houdt je scherp. Maar als je te lang te veel stress ervaart, wordt het verlammend, onontkoombaar en uitputtend. Je prestaties gaan achteruit en je kunt minder goed de dingen doen die je wilt doen. Wanneer dit gebeurt, heeft stress geen zin meer. Integendeel, het is ongezond geworden.

Burn-out coaching is bedoeld om mensen te helpen hun belangrijkste bronnen van stress te identificeren. Met de benodigde kennis en coachingsvaardigheden bieden zij ondersteuning om je welzijn en de balans tussen werk en privéleven te verbeteren.

MarianCoacht - Burn-out coach in Flevoland

Mariancoacht

Bij iedereen komt er wel eens zo’n moment dat het fijn is als iemand je verder helpt. Als dat in werk, op persoonlijk gebied en/of rondom stress- en burn-out is, kan ik je helpen. Als je wilt, ga ik samen met jou aan de slag. Ik luister naar je, begeleid je, help je om je doelen helder te krijgen én om ze te bereiken.

Marian Visser is een mensgerichte coach die jou aanvoelt en begrijpt waar jij nu staat. En ze is een resultaatgerichte coach die je helpt je doelen te bereiken. Vanuit die basis gaat ze graag met je in gesprek.

Expertise: Loopbaancoaching, Persoonlijke coaching, Stress- en burn-out coaching