Burn-out coach in Gelderland

Wat is een Burn-out coach?

Een burn-outcoach is een professional die is opgeleid om mensen te helpen bij het overwinnen van burn-out. Het is een toestand van fysieke, emotionele en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige stress. Dit soort coaching is in populariteit gestegen onder mensen die een baan met veel stress hebben of meer verantwoordelijkheden hebben dan ze denken in één keer aan te kunnen. Burn-out discrimineert niet en kan iemands geluk en prestaties beïnvloeden, zowel persoonlijk als professioneel. Hieronder een overzicht van Burn-out coaches. Vind een Burn-out coach in Gelderland die bij jou past!

Stress hoort bij het leven en is vaak een nuttig signaal van je lichaam. Stress zet je in beweging en houdt je scherp. Maar als je te lang te
veel stress ervaart, wordt het verlammend, onontkoombaar en uitputtend. Je prestaties gaan achteruit en je kunt minder goed de dingen doen die je wilt doen. Wanneer dit gebeurt, heeft stress geen zin meer. Integendeel, het is ongezond geworden.

Burn-out coaching is bedoeld om mensen te helpen hun belangrijkste bronnen van stress te identificeren. Vervolgens bieden coaches strategieën en ondersteuning om je welzijn en de balans tussen werk en privéleven te verbeteren, wat leidt tot een harmonieuzer leven. Coaches kunnen zich richten op tijdmanagement, mindfulness of zelfzorg – allemaal manieren om te helpen gezonde grenzen te stellen op het werk en thuis.

 

Bewust Loopbaanadvies & Coaching - Loopbaancoach in Gelderland
Velperweg 139a-8, 6824 HK ARNHEM | 06 532 529 74 | info@bewustloopbaanadvies.nl
Bewust Loopbaanadvies & Coaching

Ontdekken waar je kracht en ambitie zit. Vanuit Bewust Loopbaanadvies en Coaching help ik jou op zoek te gaan naar meer werkplezier. Door samen te onderzoeken waar je kracht zit, waar je blij van wordt en wat je ambities zijn. Zodat je (nieuwe) keuzes leert maken voor jouw next step. Werk waarvan jij meer energie krijgt, en waarin je weer uitgedaagd wordt. Werk waarvan jij het gevoel hebt dat je er toe doet en dat je een bijdrage levert. Dat is wat we toch allemaal willen?

Jaqueline Gielen is loopbaancoach en adviseur. Ontwikkelen van mensen en organisatie staan bij haar centraal. Ze richt zich met aandacht en betrokkenheid op thema’s als talenten verzilveren, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Expertise: Organisatie coaching, Loopbaancoaching, Persoonlijke coaching, Talentontwikkeling, Outplacement,  Trainingen

Loopbaanpoort - Burn-out coach in Gelderland
Emmastraat 24A, 6881 SV ARNHEM / VELP | Van Hasseltweg 2a, 6994 CE DE STEEG (Rheden) | 085 060 30 32 | info@loopbaanpoort.nl
Loopbaanpoort

Werken met plezier en energie in een omgeving die bij je past. Dat is waar het om draait bij Loopbaanpoort. Naast expertise is persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze coaches de doorslaggevende factor voor succes. We zijn een landelijk netwerk van loopbaanprofessionals. We bieden maatwerk oplossingen bij vragen over nieuw werk na ontslag en uiteenlopende vragen over de ontwikkeling van je loopbaan. Kosteloos oriënteren, mens- en resultaatgericht, maatwerk, snel van start, werk-privé balans, stress en/of burn-out.

Iedere coach van Loopbaanpoort heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in loopbaancoaching, outplacement en/of re-integratie. Je mag ze gerust senior coaches noemen. Ze zijn gecertificeerd door Noloc/CMI, beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals.

Expertise: Outplacement, Loopbaancoaching, Re-integratie, Talentmanagement

Bureau de Poort - Burn-out coach in Gelderland
Werklocaties in ENSCHEDE, DEVENTER en APELDOORN | 06 247 287 50 | contact@bureaudepoort.nl
Bureau de Poort

Met de keuze voor een coach bij Bureau de Poort kiest u voor een ontmoeting met u zelf. Wij bieden geen ‘oplossingen’ maar begeleiden in het zoeken naar eigen persoonlijke antwoorden. Uitgangspunt is het vertrouwen dat iedereen iets wezenlijks kan betekenen voor de wereld om zich heen. Dit tot in de concrete vorm om te kunnen zetten dat geeft betekenis aan je werk, persoonlijk, zakelijk en spiritueel. We benaderen hierbij de vraagstelling zowel vanuit het denken als het voelen. 

Erik Schutten heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen vanuit diverse functies: trainer, coach, loopbaanbegeleider, mediator, manager, docent en mentor.

Expertise: Loopbaan en carrière, professionele ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, samenwerking en communicatie, teamontwikkeling, conflicten/mediation, zelfontplooiing, bezieling, werk-privé balans, stress en/of burn-out

Caballo Coaching - Loopbaancoach in Gelderland
Waaldijk 56, 6621 KJ DREUMEL | 06 57 372 153 | ruud@caballocoaching.nl
Caballo Coaching

Voor paarden coaching met beide benen op de grond. Letterlijk en figuurlijk. Paarden coaching gaat over jouw gedrag en het effect daarvan op jezelf en je omgeving. Caballo coaching richt zich specifiek op het bedrijfsleven. Daar valt zoveel winst te behalen! Werken aan een gezonde work-life balance, teambuilding of loopbaancoaching, alles is mogelijk.

Tijdens de sessies werk je samen met mij, Ruud, en een of meer paarden uit de kudde. Je ziet welke invloed jouw gedrag heeft op het paard. Je ervaart welk gevoel daarbij komt kijken, we reflecteren daarop en zetten het om in nieuw gedrag. Jij bent in de lead – ik begeleid het proces.

Paarden coaching bij Caballo Coaching is praktisch en oplossingsgericht. Coaching met beide benen op de grond. Of je nu wilt werken aan jezelf, beter wilt samenwerken met je team of wilt leren werken met een partner: paarden coaching is er voor iedereen.

Thaeles - Loopbaancoaches in Gelderland
Hoofdocaties: BAARLO, SITTARD, EINDHOVEN, NIJMEGEN | 024 388 69 58 | info@thaeles.nl
Thaeles
Misschien wil je een nieuwe stap maken in je loopbaan en ben je benieuwd naar wat je allemaal in huis hebt en wat je daarmee kunt. Mogelijk zoek je in je huidige werk naar verdere ontwikkeling of scholing. Of je hebt goed zicht op wat je kunt maar wilt bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen. Allemaal prima aanleidingen om dan met een coach van Thaeles te bekijken hoe je dat gaat aanpakken.
 
Een team van professionals: adviseurs, coaches, trainers, arbeidsdeskundigen, psychologen, casemanagers en bedrijfsartsen. Heb je een vraag op het snijvlak van mens, werk, ontwikkeling en arbo? Neem gerust contact met een van ons op. We helpen je graag verder.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Outplacement, Re-integratie, Coaching, Teamcoaching, Ontwikkeladvies, Verzuimbegeleiding, Preventiecoach
Meer soorten coaching

Loopbaancoaching – Personal Coaching – Burn-out coaching – Life coaching