Burn-out coach in Noord-Brabant

Wat is een Burn-out coach?

Een burn-outcoach is een professional die is opgeleid om mensen te helpen bij het overwinnen van burn-out. Het is een toestand van fysieke, emotionele en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige stress. Dit soort coaching is in populariteit gestegen onder mensen die een baan met veel stress hebben of meer verantwoordelijkheden hebben dan ze denken in één keer aan te kunnen. Burn-out discrimineert niet en kan iemands geluk en prestaties beïnvloeden, zowel persoonlijk als professioneel. Hieronder een overzicht van Burn-out coaches. Vind een Burn-out coach in Noord-Brabant die bij jou past!

Stress hoort bij het leven en is vaak een nuttig signaal van je lichaam. Stress zet je in beweging en houdt je scherp. Maar als je te lang te
veel stress ervaart, wordt het verlammend, onontkoombaar en uitputtend. Je prestaties gaan achteruit en je kunt minder goed de dingen doen die je wilt doen. Wanneer dit gebeurt, heeft stress geen zin meer. Integendeel, het is ongezond geworden.

Burn-out coaching is bedoeld om mensen te helpen hun belangrijkste bronnen van stress te identificeren. Vervolgens bieden coaches strategieën en ondersteuning om je welzijn en de balans tussen werk en privéleven te verbeteren, wat leidt tot een harmonieuzer leven. Coaches kunnen zich richten op tijdmanagement, mindfulness of zelfzorg – allemaal manieren om te helpen gezonde grenzen te stellen op het werk en thuis.

Personeelsadvies Bolwijn
Europaplein 1 (Gebouw 21 Unit 2.15), 5684 ZC BEST | 06 212 671 76 | info@personeelsadviesbolwijn.nl
Personeelsadvies Bolwijn

Als mensen vragen: “Hoe gaat het op je werk?” Zeg jij dan: “Heerlijk, ik kan in deze baan nog jaren vooruit.”
Ben jij naar jezelf en anderen eerlijk over je werk? Haal je er voldoende uitdaging uit? Kan je het goed aan en werk je fijn samen met collega’s? Of werk je dapper door omdat je dat altijd zo doet. Draai je op routine en mis je uitdaging of loop je op je tandvlees?

Zowel teveel als te weinig uitdaging zorgen voor ongezonde stress. Gun jezelf op tijd een goed gesprek met een coach. Ontdek wat je echt kan en wil met je werk en loopbaan. Leer slimmer werken in plaats van harder. Kies voor Personeelsadvies Bolwijn om goed voorbereid je toekomst tegemoet te treden.

Expertise: Loopbaancoaching, Re-integratie (2e spoortraject), Persoonlijke coaching, Outplacement, Stress- en Burn-out coaching, Mediation

Bartels Coaches - Burn-out coach in Noord-brabant
Diverse locaties gevestigd in EINDHOVEN, TILBURG, BREDA en DEN BOSCH | 010 – 411 70 84 | info@bartelscoaches.nl
Bartels Coaches

Wanneer je jouw carrière eens goed onder de loep wil nemen en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je bij Bartels Coaches aan het juiste adres. Als specialist in loopbaancoaching en outplacement ondersteunen we sinds 2005 de ontwikkeling van mensen in organisaties. 

Wanneer je bij ons werk maakt van jouw carrière, dan kies je voor begeleiding door gedreven professionals met een eigen geluid. Profiteer daarom van onze voordelen: Altijd een coach in de buurt – Gratis oriënteren op coaching –  Kortingstarief voor particulieren – Altijd een loopbaancoach in de buurt

Expertise: Loopbaancoaching, Outplacement, Leiderschapcoaching, Stress coaching, Online coaching,

Humentality
Fransebaan 590 a-c, 5627 JM EINDHOVEN | 06 511 39 478 | ellen@humentality.nl
Humentality

Voor nieuw perspectief en plezier in werk en leven! Humentality coacht je in het resultaatrijk nadenken over jezelf, je loopbaan en je leven zodat je groeit, energie uit je werk kunt halen en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat.

Ellen van den Wittenboer: “Als zeer ervaren loopbaanprofessional met een energieke, spontane en optimistische manier van werken kan ook jou helpen nieuw perspectief en plezier in werk en leven te krijgen. Dus, waar wacht je nog op? Kom in beweging! Wat heb je te verliezen?”

Expertise: Loopbaancoaching & Ontwikkeling, Coaching, Assessment, Outplacement, WerkEnergieAnalyse, Career Fitness Profiler

Loopbaanpoort - Burn-out coach in Noord-Brabant
Diverse locaties gevestigd in EINDHOVEN, TILBURG en BREDA | 085 060 30 32 | info@loopbaanpoort.nl
Loopbaanpoort

Werken met plezier en energie in een omgeving die bij je past. Dat is waar het om draait bij Loopbaanpoort. Naast expertise is persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze coaches de doorslaggevende factor voor succes. We zijn een landelijk netwerk van loopbaanprofessionals. We bieden maatwerk oplossingen bij vragen over nieuw werk na ontslag en uiteenlopende vragen over de ontwikkeling van je loopbaan. Kosteloos oriënteren, mens- en resultaatgericht, maatwerk, snel van start, werk-privé balans, stress en/of burn-out.

Iedere coach van Loopbaanpoort heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in loopbaancoaching, outplacement en/of re-integratie. Je mag ze gerust senior coaches noemen. Ze zijn gecertificeerd door Noloc/CMI, beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals.

Expertise: Outplacement, Loopbaancoaching, Re-integratie, Talentmanagement