Contact » Over deze site

Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is ruim 20 jaar dé online wegwijzer op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling voor werkzoekenden, werkenden en HR-professionals. Wat ooit begonnen is in de vorm van een startpagina, is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke online wegwijzer.

Het doel van Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl is ondersteuning te bieden bij het vinden van de juiste coach die aansluit bij jouw vraagstukken op het persoonlijk- en professioneel vlak.

Soorten coaching en begeleiding

Er zijn verschillende coachings- en begeleidingsvormen die kunnen ondersteunen tijdens het proces van ontwikkelen en veranderen van je levensloopbaan. Binnen onze wegwijzer besteden wij hier dan ook aandacht aan. Het geeft de mogelijkheid om te onderzoeken wat passend is bij jouw situatie om daarmee gericht te zoeken naar de juiste coach.

Loopbaancoaching
Loopbaancoaching is gericht op ondersteuning bij je huidige baan, het vaststellen van je professionele- en persoonlijke doelen en je ondersteunen bij het maken van een carrièreswitch.

Persoonlijke coaching
Persoonlijke coaching kan je helpen om je zelfinzicht te vergroten, je doelen sneller te bereiken (zowel op werk- als privégebied) en jezelf te ontwikkelen.

Lifecoaching
Lifecoaching kan ondersteuning bieden bij uiteenlopende levensvraagstukken. Dit betekent op het gebied van carrière, persoonlijke ontwikkeling, relaties, leefstijl maar ook financieel welzijn.

Stress coaching
Een Stress coach biedt ondersteuning bij het onderzoeken wat de oorzaken zijn van stress en op welke wijze je deze kunt verminderen.

Burn-out coaching
Een Burn-out coach is getraind om de complexiteit van een burn-out te begrijpen en biedt begeleiding, strategieën en methoden om te helpen bij herstel en een toekomstige burn-out te voorkomen.

Re-integratie
Re-integratie is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzame betaalde arbeid.

Outplacement
Een Outplacement bureau biedt gespecialiseerde expertise op het gebied van loopbaancoaching, die zowel
praktisch advies als ondersteuning voor het emotionele welzijn van de persoon in een uitdagende tijd omvat.

Deze informatievoorziening is geheel gratis toegankelijk voor de bezoekers. Voor de vermeldingen van de coaches vragen wij een bijdrage om de continuïteit van de online wegwijzer te waarborgen.

 

Heb je vragen en/of wens je jouw diensten aan te melden dan kun je contact opnemen met Angelique den Outer via contact@ikzoekloopbaanbegeleiding.nl.