Vind een Loopbaancoach

Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches in Nederland

Het kan zijn dat je op een bepaald moment in je leven vastloopt tijdens je loopbaan. Of wellicht heb je te maken met (gedwongen) ontslag. Ook kan het voorkomen dat je vanwege je ziekte of beperking niet meer je huidige beroep kunt uitoefenen. Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches kunnen middels loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching, outplacement en re-integratie hierin ondersteuning bieden.

Vind  professionele loopbaanadviseurs en loopbaancoaches

Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches in Drenthe Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches Flevoland Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches Friesland Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches in Gelderland

Loopbaanbegeleiding Groningen Loopbaanadviesbureaus in Limburg Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches in Noord-Brabant Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches in Nood-Holland

Loopbaanadviesbureaus in Utrecht Loopbaanadviseurs en loopbaancoaches in Zuid-Holland

De 4 grote steden

Wat kan een loopbaanadviseur en loopbaancoach voor jou betekenen?
Loopbaancoaching

Loopbaancoaching kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van werk, scholing en carrière. Deze vraagstukken hebben veelal betrekking op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het doel van loopbaancoaching is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan eigen loopbaan.

Outplacement

Bij outplacement komen werknemer en werkgever meestal overeen dat de werknemer (betaald) op zoek gaat naar een andere baan. De werknemer keert niet meer terug op de oude werkplek. Er wordt vrijwel altijd een termijn gesteld aan het outplacementtraject: de werknemer wordt geacht binnen een aantal maanden een nieuwe baan gevonden te hebben.

Re-integratie

Re-integratie is het geheel van activiteiten dat nodig is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan duurzame betaalde arbeid te helpen. De afstand tot de arbeidsmarkt kan bijvoorbeeld ontstaan door ziekte of beperking. Een re-integratiebedrijf kan ondersteuning bieden om weer aan het werk te komen.

Jobcoach

Heb je extra begeleiding nodig om je werk goed te kunnen doen? Dan kun je soms hulp krijgen van een jobcoach. Een jobcoach begeleidt werknemers met een langdurige ziekte of handicap op de werkplek of tijdens een proefplaatsing. De jobcoach helpt werknemers bij het inwerken. Of maakt een persoonlijk trainingsprogramma om het werk te leren en begeleidt werknemers ook op de werkvloer.

Jobcoach

Heb je extra begeleiding nodig om je werk goed te kunnen doen? Dan kun je soms hulp krijgen van een jobcoach. Een jobcoach begeleidt werknemers met een langdurige ziekte of handicap op de werkplek of tijdens een proefplaatsing.

Lees meer: https://www.ikzoekloopbaanbegeleiding.nl/loopbaanbegeleiding/