Loopbaancoach in Friesland

Vind een professionele loopbaancoach in Friesland

Wat zijn jouw talenten, drijfveren en ontwikkelpunten? Krijg meer zelfinzicht en loopbaanperspectief mbv loopbaancoaching | loopbaanadvies. Hieronder een overzicht van ervaren loopbaancoaches die jou kunnen ondersteunen tijdens het proces. Vind de loopbaancoach in Friesland die bij jou past!

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een carrièreswitch maken. Of je hebt onverhoopt te maken met een (dreigende) burn-out. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Loopbaancoaching biedt ondersteuning bij het sturing en richting geven aan jouw (levens)loopbaan. Naast loopbaancoaching zijn ze vaak ook gespecialiseerd in talentcoaching, management development, life coaching, stress coaching, burn-out coaching, re-integratie en/of outplacement.

Adviesbureau Koers
Locaties: Leeuwarden, Groningen en Zwolle | 058 750 13 24 | info@adviesbureaukoers.nl
Adviesbureau Koers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor ontwikkeling van een medewerker? Is uw medewerker op zoek naar advies over loopbaanplanning? Of wil uw medewerker graag zelf aan de slag met zijn of haar loopbaanvragen? Dan helpt een loopbaantraject u verder.

Bij Adviesbureau Koers werken we met twee verschillende manieren van loopbaanadvies. We voeren loopbaanonderzoeken uit, en begeleiden door middel van loopbaancoaching.

Expertise: Arbeidspsychologisch onderzoek, Belastbaarheidsonderzoek, Loopbaanadvies, Selectie assessment, Intelligentieonderzoek

Boetzkes Loopbaancoaching
Locatie: Leeuwarden en omgeving | 06 – 426 536 50 | boetzkesloopbaancoaching@gmail.com
Boetzkes Loopbaancoaching

Verbinding maken (met jezelf), jouw maskers leren zien en afzetten, jezelf zijn en daarmee volledig in je kracht staan. Ik help jou tijdens individuele 1-op-1 coaching om jouw ambities concreet te maken en om in contact te komen met jouw kwaliteiten, wensen, belemmeringen en verlangens. Dit doe ik d.m.v. theoretische kennis en krachtige opdrachten. Wij verbinden jouw hoofd met jouw hart én lichaam; zodat jij sterke keuzes kunt gaan maken. 

Francis Boetzkes: Ik ben een intuïtief loopbaanadviseur met een zakelijke achtergrond in de HR & Arbeidsbemiddeling (NOLOC erkend). Met een warme en empathische houding kan ik jou een spiegel voorhouden en (voor mij) logische linken leggen; die jij zelf nog nooit hebt gelegd.

Expertise: Loopbaancoaching, Hoogsensitiviteitstraject

Buro Grootswerk
De Jagersherne 3, 8651 CJ IJlst (nabij Sneek en Joure) | 06 222 88 792 | audrey@burogrootswerk.nl
Buro GrootsWerk

Je leert zelf, je doet zelf, maar je mag daarbij gebruik maken van mijn begeleiding en ondersteuning. Samen zoeken we oplossingen voor je dilemma’s. Dat kan betekenen dat ik doorvraag waar anderen misschien al tevreden zouden zijn. Zo dringen we door tot de kern. Soms komen daarbij diep weggestopte talenten in je naar boven. Je komt (weer) in contact met je potentieel, met wat er eigenlijk al is.

Audrey van der Galiën: Bij mij is een coaching gesprek gebaseerd op krachtige methodieken binnen de zes ontwikkelingsniveaus. Dankzij mijn opleidingen Stress en Burn-out coach, coachings- en loopbaanbegeleiding en organisatiepsychologie, allen op hbo-niveau, koppel ik mijn praktijkervaring aan breed theoretisch inzicht.

Expertise: Loopbaancoaching, HSP, Stress en Burn-Out, Hartcoherentie, Studiekeuze, Training

Grote landelijke bureaus

Hoofdvestiging: Bargelaan 200, 2333 CW Leiden | 088 004 17 17 | info@xynthesis.nl
Xynthesis
Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. We ondersteunen mensen die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk en mensen die zich verder willen ontwikkelen in een nieuwe uitdaging. Werk is immers een belangrijk onderdeel van het leven. Het zorgt voor levensvervulling, structuur, plezier en het gevoel mee te tellen.
 
Xynthesis vitaliteit en arbeidsmobiliteit werkt met 50 gecertificeerde senior coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert. Zij zijn betrokken, denken mee en bieden maatwerk. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jouw specifieke vraag en jou als persoon. Wij vinden een goede match tussen jou en je coach van belang voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Re-integratie, Burnout – herstelcoaching, Stresscoaching, Vitaliteitsscan, -programma en -training, Preventie en duurzame inzetbaarheid
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10, 3524 SJ UTRECHT | 088 007 14 00 | info@focusnederland.nl
Focus
Wil jij verder groeien in je loopbaan? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Veranderen van werkgever of (weer) lekker en met meer plezier aan het werk zijn? Dan zijn wij er voor jou. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies en -ontwikkeling om jou vandaag vooruit te helpen.
 
Onze loopbaanprofessionals zijn echte verbinders. Loopbaanadviseurs en -coaches die zich persoonlijk verbonden voelen met jouw vraagstuk geven richting aan beweging in werk vanuit jouw talenten en behoeften. Altijd vanuit positiviteit, jouw mogelijkheden en het leven wat je leidt. We leggen de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. Je zult versteld staan van jezelf.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Managementcoaching, Re-integratie 2e spoor, Outplacement
Hoofdkantoor: Euclideslaan 257, 3584 BV Utrecht | 088 448 70 00
GITP
Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state-of-the-art instrumenten. Onze strategische en praktische digital & human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching, tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.
 
GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs en trainers optimaal te laten samenwerken met slimme tools techniek en data.
 
Expertise: Strategisch talentmanagement, Talent selectie, Talent ontwikkeling, Loopbaanperspectief, Inclusie & diversiteit, Leiderschap, Competentiemanagement
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167, 3011 HE ROTTERDAM | 010 206 61 66 | executive-search@deen.eu
DEEN
Al meer dan 85 jaar zoekt, selecteert en ontwikkelt Deen managers, directieleden en management teams. Naast deze search – & assessmentactiviteiten leveren onze Management Development programma’s een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit. Dat laatste is de kern van het werk wat wij als Executive Search & Assessment organisatie doen: helpen om doelen te bereiken.
 
Wij onderscheiden ons van concurrenten door ons hoge succesratio door samenwerking met onze assessment psychologen. Dit resulteert in een indrukwekkend trackrecord van geplaatste kandidaten bij onze vaste klanten.
 
Expertise: Executive Search, Leadership Assessment, Interim Management

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen

Vind een loopbaanadviesbureau
Uw professionele bureau op deze site?

Biedt u zelf loopbaanbegeleiding, re-integratie en/of outplacement aan in Friesland en wenst u een vermelding? Neem contact met ons op voor de voorwaarden