Loopbaancoach in Groningen

Vind een professionele loopbaancoach in Groningen

Ontdek jouw talenten, drijfveren & ontwikkelpunten mbv loopbaancoaching | loopbaanadvies. Hieronder een overzicht van loopbaancoaches. Vind een loopbaancoach in Groningen die bij jouw past!

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een carrièreswitch maken. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Loopbaancoaching biedt ondersteuning bij het sturing en richting geven aan jouw loopbaan waarbinnen werkgeluk en persoonlijke groei centraal staan. Haal meer uit jezelf én je werk!

Naast loopbaancoaching zijn ze vaak ook gespecialiseerd in life coaching, stress- en burn-out coaching, re-integratie en/of outplacement.

Hoofdvestiging: Ermerweg 88h, 7812 BG EMMEN | 0591-652970 | info@cvites.nl
Cvites

Heb jij het nog naar je zin op je werk? Vraag je je af hoe jij je kunt blijven ontwikkelen? Weet je waar jouw talenten liggen? Of wat jouw plan is als je huidige baan wegvalt? Bij al dit soort vragen kan een loopbaancoach van Cvites je helpen. Iedereen die zich vrijwillig dan wel gedwongen door omstandigheden wil (her)oriënteren op zijn of haar loopbaan kan bij ons terecht voor loopbaancoaching.

Team Cvites: Wij werken allemaal vanuit onze eigen deskundigheid. Zo hebben wij binnen ons team een erkend CSR-coach, een TA specialist en een aantal gecertificeerde Noloc coaches en een Nobco coach. Wij zijn allemaal gecertificeerde DISCOVER coaches en een aantal zijn gecertificeerde TSI Driving Forces coaches. Sinds april 2020 zijn twee van onze collega’s StiR gecertificeerd Teamcoach.

Expertise: Loopbaancoaching, Lifecoaching, Wandelcoaching, Stress en burn-out coaching, Re-integratie tweede spoor, Outplacement, Studie- en beroepskeuze, Conflicthantering, Teamcoaching, Coaching aan leidinggevenden

Unitrip Coaching
Je wilt heel graag stoppen met je huidige werk, want jij voelt aan alles dat je niet meer op je plek zit. Je wilt graag ergens van toegevoegde waarde zijn, je gewaardeerd voelen en een plek hebben waar je je gezien en gehoord voelt. Toch lukt het je niet om die ene baan te vinden die écht bij je past. Je hebt een bak aan ervaring en kwaliteiten in huis, maar toch twijfel je of je wel weer een leuke baan gaat vinden.
 
Floor is een Noloc gecertificeerd loopbaancoach. Door haar kennis en ervaring weet ze wat er voor nodig is om weer blij en gelukkig te worden in een baan. Ze helpt vrouwen met een toekomst vol werkgeluk, balans en het maken van ‘spannende’ keuzes. Met als resultaat zekerheid, rust, vertrouwen en energie.
 
Expertise: Loopbaancoaching & Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaanpartner
Jij zelf, je privéleven en je werk veranderen continu. Dat dit allemaal goed op elkaar is afgestemd, jouw hele leven lang, ligt niet voor de hand. Alleen al omdat je ouder wordt, je ervaringen opdoet en je dus ontwikkelt. En jij niet alleen. Dit geldt immers ook voor alle mensen om je heen. Eigenlijk ben je steeds bezig te zorgen voor een goede afstemming tussen jou als mens, je privéleven, je kwaliteiten en je werk. Soms lijkt dat vanzelf te gaan, soms loop je vast. Dan slaat de twijfel en frustratie toe en wankelt het zelfvertrouwen. Dan is het tijd om met iemand die je kent te praten over je loopbaan.
 
Gerda Holkema is afgestudeerd in Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie aan de Rijksuniversiteit te Groningen (1993). Haar streven is te helpen bij het bereiken van een zo goed mogelijke ‘’fit’’ tussen jou & je werk en jouw organisatie & je medewerkers.
 
Expertise: Loopbaancoaching , HR advies en ondersteuning

Esther Roelofs
Hard werken, presteren, verbeteren, we kunnen er wat van met elkaar. Wil je dit ‘gewoon’ goed, vitaal en met plezier doen, dan heb je balans en veerkracht nodig. Veerkracht en balans zorgen ervoor dat je af en toe een tandje bij kunt zetten; als je werk dit van je vraagt, als iemand in je omgeving extra zorg en aandacht nodig heeft, of wanneer jijzelf te maken krijgt met een onverwachte gebeurtenis of tegenslag.
 
Esther Roelofs helpt jou met het ontdekken van je kwaliteit en talent. Ze daagt je graag uit om te onderzoeken wat onmogelijk lijkt: Een nieuwe loopbaan, een betere relatie of een goede balans?
 
Expertise: Loopbaancoaching, Loopbaanadvies, Stress- en Burn-out coaching, CSR-coaching, Timemanagement, Communicatie

Grote landelijke bureaus

Hoofdvestiging: Bargelaan 200, 2333 CW Leiden | 088 004 17 17 | info@xynthesis.nl
Xynthesis
Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. We ondersteunen mensen die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk en mensen die zich verder willen ontwikkelen in een nieuwe uitdaging. Werk is immers een belangrijk onderdeel van het leven. Het zorgt voor levensvervulling, structuur, plezier en het gevoel mee te tellen.
 
Xynthesis vitaliteit en arbeidsmobiliteit werkt met 50 gecertificeerde senior coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert. Zij zijn betrokken, denken mee en bieden maatwerk. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jouw specifieke vraag en jou als persoon. Wij vinden een goede match tussen jou en je coach van belang voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Re-integratie, Burnout – herstelcoaching, Stresscoaching, Vitaliteitsscan, -programma en -training, Preventie en duurzame inzetbaarheid
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10, 3524 SJ UTRECHT | 088 007 14 00 | info@focusnederland.nl
Focus
Wil jij verder groeien in je loopbaan? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Veranderen van werkgever of (weer) lekker en met meer plezier aan het werk zijn? Dan zijn wij er voor jou. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies en -ontwikkeling om jou vandaag vooruit te helpen.
 
Onze loopbaanprofessionals zijn echte verbinders. Loopbaanadviseurs en -coaches die zich persoonlijk verbonden voelen met jouw vraagstuk geven richting aan beweging in werk vanuit jouw talenten en behoeften. Altijd vanuit positiviteit, jouw mogelijkheden en het leven wat je leidt. We leggen de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. Je zult versteld staan van jezelf.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Managementcoaching, Re-integratie 2e spoor, Outplacement
Hoofdkantoor: Euclideslaan 257, 3584 BV Utrecht | 088 448 70 00
GITP
Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state-of-the-art instrumenten. Onze strategische en praktische digital & human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching, tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.
 
GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs en trainers optimaal te laten samenwerken met slimme tools techniek en data.
 
Expertise: Strategisch talentmanagement, Talent selectie, Talent ontwikkeling, Loopbaanperspectief, Inclusie & diversiteit, Leiderschap, Competentiemanagement
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167, 3011 HE ROTTERDAM | 010 206 61 66 | executive-search@deen.eu
DEEN
Al meer dan 85 jaar zoekt, selecteert en ontwikkelt Deen managers, directieleden en management teams. Naast deze search – & assessmentactiviteiten leveren onze Management Development programma’s een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit. Dat laatste is de kern van het werk wat wij als Executive Search & Assessment organisatie doen: helpen om doelen te bereiken.
 
Wij onderscheiden ons van concurrenten door ons hoge succesratio door samenwerking met onze assessment psychologen. Dit resulteert in een indrukwekkend trackrecord van geplaatste kandidaten bij onze vaste klanten.
 
Expertise: Executive Search, Leadership Assessment, Interim Management

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen

Vind een loopbaanadviesbureau
Vermelding op de site?

Bied jij loopbaancoaching in Groningen en wil je een vermelding binnen Ikzoekloopbaanbegeleiding.nl? Neem contact met ons op voor de voorwaarden