Loopbaancoaches in Limburg

Vind een professionele loopbaancoach in Limburg

Wat zijn jouw talenten, drijfveren en ontwikkelpunten? Krijg meer zelfinzicht en loopbaanperspectief mbv loopbaancoaching | loopbaanadvies. Hieronder een overzicht van ervaren loopbaancoaches in Limburg die jou kunnen ondersteunen tijdens het proces. Vind de loopbaancoach die bij jou past! 

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een carrièreswitch maken. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Loopbaancoaching biedt ondersteuning bij het sturing en richting geven aan jouw (levens)loopbaan. Naast loopbaancoaching kan een loopbaancoach ook gespecialiseerd zijn in talentcoaching, management development, life coaching, stress coaching, burn-out coaching, re-integratie en/of outplacement.

Frisse Blick
Oliemolenstraat 60, 6416 CB Heerlen | 06 49 712 963 | annyck@frisseblickcoaching.nl
Frisse Blick Coaching
Loopbaancoaching gaat om het ontdekken wie je bent en wat je wilt. Zodra je die inzichten hebt, kun je gericht gaat zoeken naar werk dat daarbij past. Zodat werk een verlengstuk wordt van jezelf. We werken ten slotte een groot deel van ons leven, dan doe je toch het liefst iets dat goed bij jou past?
 
Ben je op zoek naar iemand die jou begeleidt bij loopbaanvragen? Bijvoorbeeld rondom thema’s als bijvoorbeeld voldoening, stress, keuzes en beslissingen maken, de inzet van je kwaliteiten en competenties, of persoonlijke ontwikkeling? Dan is een Annyck Vromen misschien wel de persoon waar je naar zoekt.
 
Expertise: Loopbaancoaching
Buro van Thuijl
Op locatie in Maastricht | 06 34 08 22 31 | 043 – 325 63 06 | info@burovanthuijl.nl
Buro van Thuijl
Coaching is een proces, waarin het noodzakelijk is om bepaalde stappen te doorlopen – wil je een duurzaam resultaat bewerkstelligen. Bewustwording van jouw ontwikkeling en keuzes die geleid hebben tot waar je nu staat, geeft meer inzicht en begrip naar jezelf. In elk traject ligt de nadruk op (zelf)onderzoek, reflectie en het uitwerken van praktische opdrachten. Zelfsturing en zelfwerkzaamheid zijn hierbij uiteraard belangrijke uitgangspunten.
 
Mirjam van Thuijl: Als coach mag je van mij maatwerk, een integere en doortastende benadering, positieve stimulans, resultaat- en praktijkgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid, helderheid en een gezond en luchtig relativeringsvermogen verwachten.
 
Expertise: Loopbaancoaching, Personal coaching, Duurzame inzetbaarheid, Burnout & Stress
Begijnengang 2, 5911 JL VENLO | 06 – 12 33 87 64 | info@loopbaanlimburg.nl
Loopbaanadviesbureau Limburg

Voor advies en begeleiding rond je loopbaan of je studiekeuzeVolledig onafhankelijk en met een zeer persoonlijke en praktische aanpak. Er is bij ons veel expertise opgebouwd met advies en coaching na professioneel testonderzoek. Gedegen onderzoek dat meer oplevert dan alleen gesprekken en coaching.

Je wordt geadviseerd door een Register  loopbaan- en beroepskeuze-adviseur met meer dan 30 jaar ervaring en grondig opgeleid in testdiagnostiek, gespreksvoering en met veel kennis van opleidingen en beroepen.

Expertise: Loopbaan en beroepskeuze, Studiekeuze 

Thaeles - Loopbaancoaches in Gelderland
Grotestraat 43, 5991 AV BAARLO | 077 465 07 85
info@thaeles.nl
Thaeles
Misschien wil je een nieuwe stap maken in je loopbaan en ben je benieuwd naar wat je allemaal in huis hebt en wat je daarmee kunt. Mogelijk zoek je in je huidige werk naar verdere ontwikkeling of scholing. Of je hebt goed zicht op wat je kunt maar wilt bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen. Allemaal prima aanleidingen om dan met een coach van Thaeles te bekijken hoe je dat gaat aanpakken.
 
Een team van professionals: adviseurs, coaches, trainers, arbeidsdeskundigen, psychologen, casemanagers en bedrijfsartsen. Heb je een vraag op het snijvlak van mens, werk, ontwikkeling en arbo? Neem gerust contact met een van ons op. We helpen je graag verder.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Outplacement, Re-integratie, Coaching, Teamcoaching, Ontwikkeladvies, Verzuimbegeleiding, Preventiecoach

Grote landelijke bureaus

Hoofdvestiging: Bargelaan 200, 2333 CW Leiden | 088 004 17 17 | info@xynthesis.nl
Xynthesis
Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. We ondersteunen mensen die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk en mensen die zich verder willen ontwikkelen in een nieuwe uitdaging. Werk is immers een belangrijk onderdeel van het leven. Het zorgt voor levensvervulling, structuur, plezier en het gevoel mee te tellen.
 
Xynthesis vitaliteit en arbeidsmobiliteit werkt met 50 gecertificeerde senior coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert. Zij zijn betrokken, denken mee en bieden maatwerk. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jouw specifieke vraag en jou als persoon. Wij vinden een goede match tussen jou en je coach van belang voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Re-integratie, Burnout – herstelcoaching, Stresscoaching, Vitaliteitsscan, -programma en -training, Preventie en duurzame inzetbaarheid
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10, 3524 SJ UTRECHT | 088 007 14 00 | info@focusnederland.nl
Focus
Wil jij verder groeien in je loopbaan? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Veranderen van werkgever of (weer) lekker en met meer plezier aan het werk zijn? Dan zijn wij er voor jou. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies en -ontwikkeling om jou vandaag vooruit te helpen.
 
Onze loopbaanprofessionals zijn echte verbinders. Loopbaanadviseurs en -coaches die zich persoonlijk verbonden voelen met jouw vraagstuk geven richting aan beweging in werk vanuit jouw talenten en behoeften. Altijd vanuit positiviteit, jouw mogelijkheden en het leven wat je leidt. We leggen de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. Je zult versteld staan van jezelf.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Managementcoaching, Re-integratie 2e spoor, Outplacement
Hoofdkantoor: Euclideslaan 257, 3584 BV Utrecht | 088 448 70 00
GITP
Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state-of-the-art instrumenten. Onze strategische en praktische digital & human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching, tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.
 
GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs en trainers optimaal te laten samenwerken met slimme tools techniek en data.
 
Expertise: Strategisch talentmanagement, Talent selectie, Talent ontwikkeling, Loopbaanperspectief, Inclusie & diversiteit, Leiderschap, Competentiemanagement
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167, 3011 HE ROTTERDAM | 010 206 61 66 | executive-search@deen.eu
DEEN
Al meer dan 85 jaar zoekt, selecteert en ontwikkelt Deen managers, directieleden en management teams. Naast deze search – & assessmentactiviteiten leveren onze Management Development programma’s een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit. Dat laatste is de kern van het werk wat wij als Executive Search & Assessment organisatie doen: helpen om doelen te bereiken.
 
Wij onderscheiden ons van concurrenten door ons hoge succesratio door samenwerking met onze assessment psychologen. Dit resulteert in een indrukwekkend trackrecord van geplaatste kandidaten bij onze vaste klanten.
 
Expertise: Executive Search, Leadership Assessment, Interim Management

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen

Vind een loopbaancoach
Ook een vermelding op deze site?

Bent u zelf loopbaancoach in Limburg en wenst u een vermelding? Neem dan gerust contact met ons op voor de voorwaarden