Loopbaanbegeleiding in Noord-Brabant

Een overzicht van loopbaanadviesbureaus en loopbaancoaches die ondersteuning kan bieden o.g.v. loopbaanbegeleiding / loopbaancoaching, re-integratie en outplacement in Noord-Brabant.

De loopbaanadviesbureaus en loopbaancoaches beschikken veelal over verschillende specialismen. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Assessments
 • Beroepskeuze
 • Jobcoaching
 • Loopbaancoaching
 • Management Development
 • Mindfulness
 • Outplacement
 • Personal coaching
 • Re-integratie
 • Stress & Burn-out
 • Studiekeuzebegeleiding
 • Werving & selectie
Overzicht loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement in Noord-Brabant

Personeelsadvies Bolwijn

Personeelsadvies Bolwijn
Europaplein 1, gebouw 21, unit 2.15
5684 ZC BEST

Als senior coach begeleid ik mensen en organisaties in hun ontwikkeling.
Hierbij help ik bij met maken van keuzes en het in beweging komen in je werk vanuit jouw eigen ontwikkeling en verantwoordelijkheid. Dit leidt tot meer zelfkennis, eigenheid en ontspanning.

Je kunt bij mij terecht voor:

 • loopbaanbegeleiding;
 • re-integratietrajecten;
 • outplacement;
 • coaching van ondernemers en leidinggevenden.

Ik werk in opdracht van organisaties en particulieren.

Bewust Zijn in Woording - Loopbaanbegeleiding in Noord-Brabant

Bewust Zijn in Wording
Heienlangdonk 30
4824 ED BREDA

06 – 316 911 32
info@bewustzijninwording.nl
www.bewustzijninwording.nl

Dagelijks coacht Maaike de Bruijn mensen die zich voorbereiden op de 2e helft van hun loopbaan of die zich in deze fase bevinden. Haar specialisme is gericht op het leren te onderscheiden van anderen, zich te profileren op een manier die bij de persoon past en een duidelijke positionering op de in- of externe arbeidsmarkt. Voor de organisatie draagt dit bij aan continuïteit en ontwikkeling in brede zin.

Op basis van uw vraag, behoefte en budget werkt ze een passend voorstel uit.

Oomes - Loopbaanbegeleiding in Noord-Brabant

Oomes Loopbaanbegeleiding en Coaching
Zandbergweg 70
4818 LN BREDA

06 – 477 809 48
info@oomesloopbaanbegeleiding.nl
oomesloopbaanbegeleiding.nl

‘Met plezier in het werk en in het leven staan’.

Oomes Loopbaanbegeleiding en Coaching helpt hoog opgeleide professionals in hun werk en carrière. Door op een afstand naar jezelf te kijken, ineffectieve patronen te doorbreken, om weer met plezier en energie te werken.  Terug naar je talent en zelfvertrouwen.

Oomes Loopbaanbegeleiding en Coaching is gericht op het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van dit veranderingsproces.

Buro Rijk - Studiekeuze en Loopbaancoaching

Buro Rijk
Vondellaan 60
4624 HN BERGEN OP ZOOM

06 45 852 273
jij@burorijk.nl
www.burorijk.nl

Regie In Je Keuze?

Dan ben jij bij Buro RIJK aan het juiste adres. Buro RIJK staat voor; Regie In Je Keuze, in je keuze van leven. Want zonder regie is het lastig een juiste keuze te maken. Hoewel geld er toe doet richten we ons niet op rijkdom qua geld, maar rijk in jouw manier van leven!

Als Studiekeuze- en Loopbaancoach helpen wij mensen die worstelen met hun loopbaan of studiekeuze. Samen gaan we ontdekken waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt.

Happel Company - Zin in leven en werk

Happel Company
Fransebaan 590 a-c
5627 JM EINDHOVEN

06 – 814 320 06
info@happelcompany.nl
www.happelcompany.nl

Happel Company, landelijk netwerk van loopbaan- en outplacementcoaches. Zij delen betrokkenheid, enthousiasme en daadkracht, maar bovenal expertise in het matchen van mens en arbeidsmarkt.

Happel Company biedt oplossingen bij vragen over nieuw werk na ontslag en bij vragen over de koers in je loopbaan.

 • Outplacement
 • Loopbaanadvies

Logo Humentality - Loopbaancoaching Eindhoven

Humentality
Fransebaan 590 a-c
5627 JM EINDHOVEN

06 – 511 39 478
ellen@humentality.nl
www.humentality.nl

Voor nieuw perspectief en plezier in werk en leven!

Humentality coacht je in het resultaatrijk nadenken over jezelf, je loopbaan en je leven zodat je groeit, energie uit je werk kunt halen en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat.

Wat jouw vraag over loopbaan of werk ook is, mijn kennis, ervaring, enthousiasme, netwerk en stappenplan zorgen ervoor dat ook jij jouw pad naar je nieuwe toekomst vindt!

✔ Loopbaancoaching
✔ Outplacement
✔ Persoonlijke coaching

Jos Arts Coach en Inspirator

Jos Arts Coach en Inspirator
Noord Brabantlaan 265
5652 LD EINDHOVEN

06 – 224 366 22
info@josarts.nl
www.josarts.nl

Mis je het plezier en bezieling in je werk?
Sta je op een kruispunt in je loopbaan?

Dan ben je bij Jos Arts Coach en Inspirator aan het goede adres! Mijn missie is je weer dichterbij je kracht en je bezieling te brengen. Weer in jezelf gaan geloven, ontdekken waar je talenten liggen en de regie over je leven pakken.

Ont-dekken waar je hart ligt, wat je van binnenuit wilt, wat echt belangrijk voor je is en waar je blij en enthousiast van wordt. Want het zit allemaal in jou, alleen zit het bedekt en zie je het niet meer.

Daarvoor bied ik Loopbaancoaching, Levenscoaching en Outplacement aan.

Karin de Beer Coaching - Loopbaan en Levenszin

Karin de Beer Coaching
Burg. De van der Schuerenlaan 18
4904 LN OOSTERHOUT (nabij Breda)

06 21 84 26 66
karin@karindebeercoaching.nl
www.karindebeercoaching.nl

Soms blijf je ronddraaien in je eigen gedachten over werk of thuis. Twijfels over wat je wel of niet zult doen. Het lukt je niet om een oplossing te vinden en je raakt steeds meer vermoeid of gespannen. Je hebt behoefte aan een luisterend oor, dat jou helpt om je leven een nieuwe richting te geven. Ik sta voor je klaar om je eigen kansen te vinden en je een nieuw perspectief te bieden. Samen gaan we op ontdekkingsreis.

Kom, gun het jezelf en maak de stap. Het gaat om jou!

Loopbaancoaching – Professionele coaching – Levenszin

LCN - Loopbaanbegeleiding in Noord-Brabant

LCN Loopbaanadvies & Begeleiding
Kennedyplein 200 EINDHOVEN
Flight Forum 40
EINDHOVEN

040 – 245 555 59 | 06 – 504 554 15
info@loopbaancentrum.nl
www.loopbaancentrum.nl

Breng pit in jouw loopbaan

Je denkt al een tijdje na over loopbaankeuzes en je komt er niet goed uit. Of misschien heb je zelfs het gevoel dat jouw loopbaan op een dood spoor zit? LCN Loopbaanadvies & begeleiding helpt je graag om zaken helder te krijgen en weer pit te brengen in je loopbaan!

Loopbaanbegeleiding – Loopbaanadvies – Loopbaanwandelen – Sollicitatietraining – Ontwikkeladvies 45+ – Studieadvies

Oosting & Van Hoof - Loopbaanbegeleiding en Outplacement

Oosting & Van Hoof
Adourlaan 3
5691 RC SON

0499-49 68 86
info@oostingvanhoof.nl
www.oostingvanhoof.nl

Oosting & Van Hoof is een bureau met een netwerkorganisatie van erkende en zeer ervaren adviseurs. Wij bundelen de krachten van loopbaan- en outplacementadviseurs met professionals uit andere disciplines. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat om ook grotere en diverse opdrachten uit te voeren.

Outplacementbegeleiding –  Loopbaanbegeleiding –  Proactieve loopbaanscan – Coaching – Trainingen & Workshops – Korte modules (een kansrijk CV, een goede motivatie(brief), een overtuigend sollicitatiegsprek, succesvol netwerken)

Van Zuthem Coaching - Loopbaanbegeleiding Noord-Brabant

Van Zuthem
De Virieusingel 8
5301 GB ZALTBOMMEL

Christien van Zuthem heeft een ruime kennis en ervaring met loopbaanbegeleiding, sollicitatie- en netwerkbegeleiding, coaching, werkstress/burnout en outplacement. Bekijk hieronder wat voor u het meest van toepassing is.

Naast het bovenstaande houd ik me ook bezig met IEMT coaching (Integral Eye Movement Therapie). Dit is een methode waarbij gewerkt wordt met oogbewegingen om gewenste veranderingen teweeg te brengen. Ik kan u helpen als u te maken heeft met één of meerdere van de onderstaande klachten.

Grote landelijke bureaus

Xynthesis - Arbeidsmobiliteit & Vitaliteit

Xynthesis
Hoofdkantoor: Bargelaan 200
2333 CW LEIDEN

088 0041717
Contactformulier
www.xynthesis.nl

Xynthesis ondersteunt mensen met een mbo/hbo/wo-opleidingsniveau die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk. Onze senior loopbaan-/re-integratiecoaches ondersteunen jou bij het vinden van een (nieuwe) passende baan. Werk dat je met plezier doet, dat wat je uitdaagt en gemakkelijk afgaat. Waar je je in balans, vitaal en thuis voelt.

Diensten: Re-integratie – Loopbaan coaching – Vitaliteit coaching – Outplacement

Focus Nederland - Landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau

Focus Nederland
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10
3524 SJ UTRECHT

088 007 1400
info@focusnederland.nl
focusnederland.nl

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Wij bieden diensten aan zowel op organisatie-, team-, als op individueel niveau. De click-call-face dienstverlening betreft vragen over loopbaan, ontwikkeling, transitie en van-werk-naar-werk begeleiding.

Onze diensten voor organisaties zijn gericht op duurzame inzetbaarheid, premobiliteit, reorganisatie en mobiliteit.  Medewerkers bieden we begeleiding op maat bij re-integratie 2de spoor, loopbaanontwikkeling, coaching, assessment en trainingen.


GITP

Hoofdkantoor: Ptolemaeuslaan 40 
3528 BP UTRECHT

030 204 08 00
info@gitp.nl
https://gitp.nl

GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren. Neem regie over je loopbaan met behulp van een assessment, loopbaanadvies, training & opleiding en coaching.

Diensten: Assessment voorbereiden – Coaching – Coaching en loopbaanbegeleiding – Trainingen – Vacatures – Test jezelf


Deen
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167
3011 HE ROTTERDAM

Contact
www.deen.eu

Deen heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van recruitment, selectie en ontwikkeling van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Diensten: Executive Search – Management Search & Recruitment – Business Improvement – Management Development – Assessment – Loopbaanbegeleiding – Training – Coaching – Outplacement – Interim Management – Project Services

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen

Vind een loopbaanadviesbureau
Uw professionele bureau op deze site?

Biedt u zelf loopbaanbegeleiding, re-integratie en/of outplacement aan in Noord-Brabant en wenst u een vermelding? Neem contact met ons op voor de voorwaarden