Loopbaanbegeleiding in Noord-Brabant

Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Noord-Brabant?

Hieronder vind je een overzicht van professionele bureaus op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie in de provincie Noord-Brabant.

De bureaus beschikken over verschillende specialismen. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Loopbaanbegeleiding
 • Outplacement
 • Coaching
 • Trainingen
 • Re-integratie
 • Workshops
 • Mindfulness
 • Assessments
 • Mediation
 • Management development
 • Jobcoaching
 • Werving & selectie

Buro Rijk
Vondellaan 60
4624 HN BERGEN OP ZOOM

06 45 852 273
jij@burorijk.nl
www.burorijk.nl

Regie In Je Keuze?

Dan ben jij bij Buro RIJK aan het juiste adres. Buro RIJK staat voor; Regie In Je Keuze, in je keuze van leven. Want zonder regie is het lastig een juiste keuze te maken. Hoewel geld er toe doet richten we ons niet op rijkdom qua geld, maar rijk in jouw manier van leven!

Als Studiekeuze- en Loopbaancoach helpen wij mensen die worstelen met hun loopbaan of studiekeuze. Samen gaan we ontdekken waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt.

Happel Company
Fransebaan 590 a-c
5627 JM EINDHOVEN

070 – 220 22 99 | 06 – 45 70 27 15
info@happelcompany.nl
www.happelcompany.nl

Happel Company, landelijk netwerk van loopbaan- en re-integratiecoaches. Zij delen betrokkenheid, enthousiasme en daadkracht, maar bovenal expertise in het matchen van mens en arbeidsmarkt.

Happel Company biedt oplossingen bij vragen over nieuw werk na ontslag, ziekte of arbeidsongeschiktheid en bij vragen over de koers in je loopbaan.

 • Outplacement
 • Re-integratie
 • Loopbaanadvies

LCN Loopbaanadvies & Begeleiding
Kennedyplein 200 EINDHOVEN
Flight Forum 40
EINDHOVEN

040 – 245 555 59 | 06 – 504 554 15
info@loopbaancentrum.nl
www.loopbaancentrum.nl

Breng pit in jouw loopbaan

Je denkt al een tijdje na over loopbaankeuzes en je komt er niet goed uit. Of misschien heb je zelfs het gevoel dat jouw loopbaan op een dood spoor zit? LCN Loopbaanadvies & begeleiding helpt je graag om zaken helder te krijgen en weer pit te brengen in je loopbaan!

Loopbaanbegeleiding – Loopbaanadvies – Loopbaanwandelen – Sollicitatietraining – Ontwikkeladvies 45+ – Studieadvies

Karin de Beer Coaching
Burg. De van der Schuerenlaan 18
4904 LN OOSTERHOUT (nabij Breda)

06 21 84 26 66
karin@karindebeercoaching.nl
www.karindebeercoaching.nl

Soms blijf je ronddraaien in je eigen gedachten over werk of thuis. Twijfels over wat je wel of niet zult doen. Het lukt je niet om een oplossing te vinden en je raakt steeds meer vermoeid of gespannen. Je hebt behoefte aan een luisterend oor, dat jou helpt om je leven een nieuwe richting te geven. Ik sta voor je klaar om je eigen kansen te vinden en je een nieuw perspectief te bieden. Samen gaan we op ontdekkingsreis.

Kom, gun het jezelf en maak de stap. Het gaat om jou!

Loopbaancoaching – Professionele coaching – Levenszin

Oosting & Van Hoof
Adourlaan 3
5691 RC SON

0499-49 68 86
info@oostingvanhoof.nl
www.oostingvanhoof.nl

Oosting & Van Hoof is een bureau met een netwerkorganisatie van erkende en zeer ervaren adviseurs. Wij bundelen de krachten van loopbaan- en outplacementadviseurs met professionals uit andere disciplines. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat om ook grotere en diverse opdrachten uit te voeren.

Outplacementbegeleiding –  Loopbaanbegeleiding –  Proactieve loopbaanscan – Coaching – Trainingen & Workshops – Korte modules (een kansrijk CV, een goede motivatie(brief), een overtuigend sollicitatiegsprek, succesvol netwerken)

Grote landelijke bureaus

Xynthesis
Hoofdkantoor: Bargelaan 200
2333 CW LEIDEN

088 0041717
Contactformulier
www.xynthesis.nl

Xynthesis ondersteunt mensen met een mbo/hbo/wo-opleidingsniveau die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk. Onze senior loopbaan-/re-integratiecoaches ondersteunen jou bij het vinden van een (nieuwe) passende baan. Werk dat je met plezier doet, dat wat je uitdaagt en gemakkelijk afgaat. Waar je je in balans, vitaal en thuis voelt.

Diensten: Re-integratie – Loopbaan coaching – Vitaliteit coaching – Outplacement

Focus Nederland
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10
3524 SJ UTRECHT

088 007 1400
info@focusnederland.nl
focusnederland.nl

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Wij bieden diensten aan zowel op organisatie-, team-, als op individueel niveau. De click-call-face dienstverlening betreft vragen over loopbaan, ontwikkeling, transitie en van-werk-naar-werk begeleiding.

Onze diensten voor organisaties zijn gericht op duurzame inzetbaarheid, premobiliteit, reorganisatie en mobiliteit.  Medewerkers bieden we begeleiding op maat bij re-integratie 2de spoor, loopbaanontwikkeling, coaching, assessment en trainingen.


Carrière Switch
Twaalf vestigingen verspreid over het hele land

088 00 185 00
info@carriereswitch.nl

www.carriereswitch.nl


‘Professioneel, integer en betrokken’

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, trainingen en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.

Wij verbinden vakmanschap aan sensitiviteit en resultaatgerichtheid.


Deen
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167
3011 HE ROTTERDAM

Contact
www.deen.eu

Deen heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van recruitment, selectie en ontwikkeling van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Diensten: Executive Search – Management Search & Recruitment – Business Improvement – Management Development – Assessment – Loopbaanbegeleiding – Training – Coaching – Outplacement – Interim Management – Project Services


GITP

Hoofdkantoor: Ptolemaeuslaan 40 
3528 BP UTRECHT

030 204 08 00
info@gitp.nl
https://gitp.nl

GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren. Neem regie over je loopbaan met behulp van een assessment, loopbaanadvies, training & opleiding en coaching.

Diensten: Assessment voorbereiden – Coaching – Coaching en loopbaanbegeleiding – Trainingen – Vacatures – Test jezelf

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen