Loopbaancoaches in Noord-Holland

Vind een professionele loopbaancoach in Noord-Holland

Wat zijn jouw talenten, drijfveren en ontwikkelpunten? Krijg meer zelfinzicht en loopbaanperspectief mbv loopbaancoaching | loopbaanadvies. Vind de juiste loopbaancoach voor jou. Hieronder een overzicht van loopbaancoaches in Noord-Holland.

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een carrièreswitch maken. Of je hebt onverhoopt te maken met een (dreigende) burn-out. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Loopbaancoaching biedt ondersteuning bij het sturing en richting geven aan jouw (levens)loopbaan. Naast loopbaancoaching kan de loopbaancoach ook gespecialiseerd zijn in talentcoaching, management development, life coaching, stress coaching, burn-out coaching, re-integratie en/of outplacement.

Overzicht loopbaancoaches in o.a. Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Heemstede

Het Groei Atelier
AMSTERDAM, UTRECHT, DEN HAAG en overige grote steden in Nederland | 085 – 06 07 929 | info@groeiatelier.nl
Het Groei Atelier

Je hebt het gevoel dat er meer in jezelf zit, maar het komt er niet uit, het lukt je niet om te presteren zoals jij dat zou willen. Iets belemmert je, misschien heb je een idee wat het kan zijn, maar misschien ook niet. In beide gevallen kan een loopbaancoach je helpen te ontdekken wat je precies belemmert. En belangrijker nog, wat je eraan kan doen. Het resultaat van de loopbaancoaching is inzicht in je talenten, belemmeringen en ontwikkel punten zowel op zowel persoonlijk als competentie vlak.

Al onze coaches hebben ervaring in het bedrijfsleven en hebben hun eigen dertigersdilemma doorgemaakt. Dat maakt dat onze professionele coaches je goed begrijpen en je vanuit professionele en levenservaring optimaal zullen begeleiden.

Expertise: Loopbaancoaching, Lifecoaching, Stress- en Burn-out coaching, Dertigersdilemma, Leiderschapscoaching, Outplacement, Sollicitatiecoachingbaancoaches in Noord-Holland

Het Open Raam
Baarsjesweg 288-1, 1058 AG AMSTERDAM | 06 41 72 42 04 | buro@hetopenraam.nl
Het Open Raam

Wil je meer regie ervaren met je werk, of studie? Zoek je hulp bij je herstel na uitval? Een nieuwe levensfase met nieuwe wensen? ‘Ben ik op mijn plek nog?’, ‘Durf ik mijn hart te volgen en het vertrouwde achter me te laten?’ Vragen waar soms niet meteen een antwoord op is. Of wil je meer effectiviteit, energie en richting ervaren in je leven en werk? Weten waarom je doet wat je doet en veranderen wat niet langer effectief is? Een wens om meer ontspannen en dichterbij jezelf te leven en kiezen? 

Emmie van Leenen: ‘Als coach faciliteer ik jouw zelfonderzoek en zelfsturing, bij jouw specifieke vraag en behoefte. Jij als kenner van je eigen verhaal en regisseur van je leven, ik als geoefend luisteraar en begeleider van methodiek. Dat maakt ons gelijkwaardig.’

Expertise: Burn-out en preventie, Ouplacement, Persoonlijke groei, Constructieve communicatie.

Mastboom Pro Coaching
Dorpsstraat 24-A – Holysloot, 1028 BE AMSTERDAM | 06 – 557 012 75 | ph@mastboom.pro
Mastboom Pro

Ben je niet tevreden in je huidige werk en ben je zoekende naar wat je anders wilt en kunt? Ben je werkzoekende en wil je scherp krijgen welke baan of werkzaamheden bij je passen? Het loopbaancoaching traject dat je met mij aangaat, levert je inzichten en antwoorden waar je echt wat aan hebt. Ze maken je zelfverzekerder en wijzen je de weg naar de volgende stap in jouw loopbaan. Goed doordacht, weloverwogen en praktisch toepasbaar.

Peter Hans Mastboom is gecertificeerd coach, trainer en consultant. Drijfveren, essentie en nuance zijn drie woorden die onlosmakelijk met hem verbonden zijn en daarmee herkenbaar in zijn aanpak.

Expertise: ‘Persoonlijke leiderschap, Loopbaancoaching, Business coaching, Wandelcoaching

Pro_Job
Van Baerlestraat 63-65, 1071 AR AMSTERDAM | NL 020-5738300 | EN 020-5738383 | welkom@projob.nl
ProJob – House of Careers

In Projob’s House of Careers is iedereen welkom. Iedereen die op zoek is naar werk, ontwikkeling, verbinding, inspiratie en kennis. In House of Careers gaat het over mensen en over kwaliteit van werk en leven. Ons huis is gevuld met specialisten die hierover met je kunnen praten, je kunnen adviseren en coachen en voor jou kunnen zoeken naar die baan waar jij blij van wordt.

Een deskundige loopbaancoach kijkt en denkt mee over wat jou in je werk boeit en motiveert. Een loopbaantraject bij Projob biedt een intensieve begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werk. In een kosteloos en persoonlijk oriëntatiegesprek luistert een loopbaancoach naar je vragen en wensen.

Expertise: Loopbaancoaching – Narratieve coaching –  Trainingen – Outplacement – E-learning – Werken via Projob (vaste banen, uitzenden, flexpools, werken als ZZP-er)

Sybe Dijkstra, betekenisgever
De Lairessestraat 48, 1071 PB AMSTERDAM | 020 – 664 20 50 | zin@sybedijkstra.com
Sybe Dijkstra

Zin in leven en werk begint met een uitnodiging.
Je was zo goed bezig. Met je leven. Met je werk. Maar ergens onderweg ben je iets kwijtgeraakt. Een gevoel dat je terug wilt hebben. Alleen: je stelt het steeds uit om er echt iets aan te doen. Daarom nodig ik je uit om op onderzoek uit te gaan. Zodat je terugvindt wat je onderweg verloren bent.

Sybe Dijkstra, je gesprekspartner over zin in leven en werk. Als het je daaraan ontbreekt en je het weer terug wilt krijgen. Als je nieuw perspectief zoekt. In je werk, bij loopbaanvragen, outplacement en re-integratie. Of ‘gewoon’ voor een gesprek over jouw Zin in leven en werk. Hoe je die kunt terugvinden.

Expertise: Loopbaancoaching, Persoonlijke coaching, Outplacement, Re-integratie.

YellowBox Coaching
Raamsingel 46, 2012 DV HAARLEM | 06 21 265 040 | info@yellowbox.info
YellowBox

Inzicht in wat je bezielt en waar je in uitblinkt vertalen we naar die ultieme job, manier van werken of studie. Samen gaan we op ontdekkingstocht en door verdiepend maathuiswerk en onze gesprekken komen we tot sprekende inzichten. Die vat ik samen in een profiel, een kort verslag van jouw bevlogen kundige zelf waarmee we jou presentatie pimpen en eventueel de markt, de (potentiële) werkgever of opleiding ‘veroveren’.

Eunice Gubbels:Ik werk graag samen met jou in een fijne, veilige en warme sfeer. Zo help ik je, jouw team of de organisatie de taal van bevlogenheid te spreken en leer je te vliegen met de vleugels die je hebt.’

Expertise: Loopbaancoaching, Outplacement, Persoonlijk leiderschap, Jobcoaching, Re-integratie, Studiekeuze, Teambuilding, Teamcommunicatie, Leiderschapsontwikkeling.

Kratos
A. Hofmanweg 5a, 2031 BH HAARLEM | 06 12 40 58 07 | info@kratosloopbaanbegeleiding.nl
Kratos – Bewegen biedt perspectief

Stel jij jezelf de volgende vragen: Ik wil graag een andere baan om een betere balans te vinden tussen werk en privé maar weet niet goed wat ik wil en hoe ik dat aan moet pakken; Ik heb geen plezier meer in mijn werk en wil daar graag verandering in aanbrengen; Ik wil graag oriënterend en/of doelgericht leren netwerken om mijn zoekrichting helder te krijgen en de kans op een nieuwe baan te vergroten; Ik wil mezelf goed leren presenteren naar potentiële werkgevers.

Marieke van der Vegt begeleidt mensen na reorganisatie of ziekte naar een passende baan. ‘Mijn manier van werken is oplossingsgericht. Ik kijk naar wat mensen nog wel kunnen en willen. Vanuit het inzicht in hun eigen kwaliteiten komen mensen weer in hun kracht. Dit vergroot het zelfvertrouwen en helpt om weer in beweging te komen op weg naar het doel.’

Expertise: Loopbaancoaching, Burn-out coaching, Outplacement, Re-integratie, Netwerken.

Agathon
Leeuwenveldseweg 3n, 1382 LV WEESP | 020 21 48 154 | info@agathon.nl
Agathon

Het werkleven kan soms erg veel van ons vragen. Deadlines, presentaties, vergaderingen en ook nog eens proberen jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kom je op een gegeven moment altijd voor belangrijke keuzes te staan, gedwongen of uit eigen initiatief. Loopbaancoaching is voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij verschillende loopbaanvragen.

Al meer dan 27 jaar helpen wij mensen met werkgerelateerde coachvragen vooruit. Wij onderscheiden ons met een persoonlijk adviesgesprek. In dit adviesgesprek gaan wij samen met jou op zoek naar een passende coach. Door ons brede, landelijke netwerk kunnen wij altijd een geaccrediteerde en ervaren coach vinden die bij jou past.

Expertise: Loopbaancoaching, Burn-out coaching, Stress coaching, Jobcoaching, Lifecoaching, Outplacement, Re-integratie, Werkfit

Grote landelijke bureaus

Hoofdvestiging: Bargelaan 200, 2333 CW Leiden | 088 004 17 17 | info@xynthesis.nl
Xynthesis
Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. We ondersteunen mensen die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk en mensen die zich verder willen ontwikkelen in een nieuwe uitdaging. Werk is immers een belangrijk onderdeel van het leven. Het zorgt voor levensvervulling, structuur, plezier en het gevoel mee te tellen.
 
Xynthesis vitaliteit en arbeidsmobiliteit werkt met 50 gecertificeerde senior coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert. Zij zijn betrokken, denken mee en bieden maatwerk. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jouw specifieke vraag en jou als persoon. Wij vinden een goede match tussen jou en je coach van belang voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Re-integratie, Burnout – herstelcoaching, Stresscoaching, Vitaliteitsscan, -programma en -training, Preventie en duurzame inzetbaarheid
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10, 3524 SJ UTRECHT | 088 007 14 00 | info@focusnederland.nl
Focus
Wil jij verder groeien in je loopbaan? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Veranderen van werkgever of (weer) lekker en met meer plezier aan het werk zijn? Dan zijn wij er voor jou. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies en -ontwikkeling om jou vandaag vooruit te helpen.
 
Onze loopbaanprofessionals zijn echte verbinders. Loopbaanadviseurs en -coaches die zich persoonlijk verbonden voelen met jouw vraagstuk geven richting aan beweging in werk vanuit jouw talenten en behoeften. Altijd vanuit positiviteit, jouw mogelijkheden en het leven wat je leidt. We leggen de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. Je zult versteld staan van jezelf.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Managementcoaching, Re-integratie 2e spoor, Outplacement
Hoofdkantoor: Euclideslaan 257, 3584 BV Utrecht | 088 448 70 00
GITP
Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state-of-the-art instrumenten. Onze strategische en praktische digital & human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching, tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.
 
GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs en trainers optimaal te laten samenwerken met slimme tools techniek en data.
 
Expertise: Strategisch talentmanagement, Talent selectie, Talent ontwikkeling, Loopbaanperspectief, Inclusie & diversiteit, Leiderschap, Competentiemanagement
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167, 3011 HE ROTTERDAM | 010 206 61 66 | executive-search@deen.eu
DEEN
Al meer dan 85 jaar zoekt, selecteert en ontwikkelt Deen managers, directieleden en management teams. Naast deze search – & assessmentactiviteiten leveren onze Management Development programma’s een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit. Dat laatste is de kern van het werk wat wij als Executive Search & Assessment organisatie doen: helpen om doelen te bereiken.
 
Wij onderscheiden ons van concurrenten door ons hoge succesratio door samenwerking met onze assessment psychologen. Dit resulteert in een indrukwekkend trackrecord van geplaatste kandidaten bij onze vaste klanten.
 
Expertise: Executive Search, Leadership Assessment, Interim Management

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen

Vind een loopbaanadviesbureau
Uw professionele bureau op deze site?

Biedt u zelf loopbaanbegeleiding, re-integratie en/of outplacement aan in Noord-Holland en wenst u een vermelding? Neem contact met ons op voor de voorwaarden