Loopbaancoaches in Overijssel

Vind een professionele loopbaancoach in Overijssel

Ontdek jouw talenten, drijfveren & ontwikkelpunten mbv loopbaancoaching | loopbaanadvies. Hieronder een overzicht van ervaren loopbaancoaches in Overijssel. Vind de loopbaancoach die bij jou past!

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een carrièreswitch maken. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Loopbaancoaching biedt ondersteuning bij het sturing en richting geven aan jouw loopbaan waarbinnen werkgeluk en persoonlijke groei centraal staan. Haal meer uit jezelf én je werk!

Hetty Broeders Coaching

Verbeter je kwaliteiten en je loopbaan met loopbaancoaching. Je wilt latente of nieuwe kwaliteiten aanboren omdat je verder wilt in je loopbaan en/of nieuwe stappen wilt nemen. Je neemt je professionele ontwikkeling serieus en wil zo nu en dan een vergrootglas over je patronen leggen. Je wilt je regelmatig opschonen en zeker blijven van je koers om stevig en met plezier in je werk en leven te kunnen blijven staan.

Hetty Broeders: Mijn therapeutische achtergrond en ervaring als organisatie-, management- en teamcoach, maakt dat ik snel de dieper liggende persoonlijke dynamiek van de coachée vind en de methodieken inzet die passen bij de vraag, persoon en positie.

Expertise: Loopbaancoaching, Personal coaching, Coaching voor vrouwelijke managers, Executive coaching, Traject coaching

4Human
Deldenerstraat 22, 7551 AG HENGELO | 085 – 87 688 32 | info@4human.nl
4Human Groep

4Human is een toonaangevend training, coaching & adviesbureau op het gebied van persoonlijke- team- en organisatie ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling, communicatie verbetering, verandermanagement, gastvrijheid trajecten, energiemanagement (vitaliteit) en loopbaanbegeleiding.

4Human bestaat uit vakkundige en mensgerichte professionals en werkt landelijk. We hebben bewezen succesvolle modellen en samen met onze klanten overtreffen we telkens weer de verwachtingen en boeken we opmerkelijke resultaten.

Expertise: Persoonlijke coaching, Leiderschaps- en ondernemerscoaching, Coaching energiemanagement, Trainingen

Bureau de Poort - Loopbaancoach in Gelderland
Werklocaties in ENSCHEDE, DEVENTER en APELDOORN | 06 247 287 50 | contact@bureaudepoort.nl
Bureau de Poort

Met de keuze voor een coach bij Bureau de Poort kiest u voor een ontmoeting met u zelf. Wij bieden geen ‘oplossingen’ maar begeleiden in het zoeken naar eigen persoonlijke antwoorden. Uitgangspunt is het vertrouwen dat iedereen iets wezenlijks kan betekenen voor de wereld om zich heen. Dit tot in de concrete vorm om te kunnen zetten dat geeft betekenis aan je werk, persoonlijk, zakelijk en spiritueel. We benaderen hierbij de vraagstelling zowel vanuit het denken als het voelen. 

Erik Schutten heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen vanuit diverse functies: trainer, coach, loopbaanbegeleider, mediator, manager, docent en mentor.

Expertise: Loopbaan en carrière, professionele ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, samenwerking en communicatie, teamontwikkeling, conflicten/mediation, zelfontplooiing, bezieling, werk-privé balans, stress en/of burn-out

JS Advies - Loopbaancoach in Gelderland
Hankweg 1, 7214 DJ EPSE | 06 123 077 49 | info@jsadvies.nl
JS Advies
Ieder mens wordt in zijn leven geconfronteerd met veranderingen, zowel in zijn persoonlijk leven als in zijn werk. Deze veranderingen bieden kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Soms valt het niet mee om in je eentje de weg te vinden en is de ondersteuning van een deskundige gewenst. Deze kan als begeleider en klankbord optreden bij het maken van keuzes voor de toekomst. Hierdoor ben je sneller in staat stappen te zetten en werk te zoeken dat bij jou past.
 
Ir. Jacobine Sanders startte in 2003 haar eigen bedrijf in loopbaancoaching. Naast een post HBO-opleiding loopbaanbegeleiding heeft ze zich onder meer verdiept in Burn-out en Stress, NLP, RET, ACT en Voice Dialogue. Door samen te ontdekken wat je bezielt (en wat je mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging.
 
Expertise: Loopbaancoaching, Loopbaanoriëntatie, Outplacement, Sollicitatiebegeleiding, Bedrijfscoaching, Persoonlijke coaching
Bruijnssteeg 28, 7411 LT DEVENTER | Kamperstraat 35A, 8011 LK ZWOLLE | 085 060 30 32 | info@loopbaanpoort.nl
Loopbaanpoort

Werken met plezier en energie in een omgeving die bij je past. Dat is waar het om draait bij Loopbaanpoort. Naast expertise is persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze coaches de doorslaggevende factor voor succes. We zijn een landelijk netwerk van loopbaanprofessionals. We bieden maatwerk oplossingen bij vragen over nieuw werk na ontslag en uiteenlopende vragen over de ontwikkeling van je loopbaan. Kosteloos oriënteren, mens- en resultaatgericht, maatwerk, snel van start, werk-privé balans, stress en/of burn-out.

Iedere coach van Loopbaanpoort heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in loopbaancoaching, outplacement en/of re-integratie. Je mag ze gerust senior coaches noemen. Ze zijn gecertificeerd door Noloc/CMI, beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals.

Expertise: Outplacement, Loopbaancoaching, Re-integratie, Talentmanagement

Parkweg 3, 7772 XP HARDENBERG |  Dokter van Deenweg 162, 8025 BM ZWOLLE | 0591-652970 | info@cvites.nl
Cvites

Heb jij het nog naar je zin op je werk? Vraag je je af hoe jij je kunt blijven ontwikkelen? Weet je waar jouw talenten liggen? Of wat jouw plan is als je huidige baan wegvalt? Bij al dit soort vragen kan een loopbaancoach van Cvites je helpen. Iedereen die zich vrijwillig dan wel gedwongen door omstandigheden wil (her)oriënteren op zijn of haar loopbaan kan bij ons terecht voor loopbaancoaching.

Team Cvites: Wij werken allemaal vanuit onze eigen deskundigheid. Zo hebben wij binnen ons team een erkend CSR-coach, een TA specialist en een aantal gecertificeerde Noloc coaches en een Nobco coach. Wij zijn allemaal gecertificeerde DISCOVER coaches en een aantal zijn gecertificeerde TSI Driving Forces coaches. Sinds april 2020 zijn twee van onze collega’s StiR gecertificeerd Teamcoach.

Expertise: Loopbaancoaching, Lifecoaching, Wandelcoaching, Stress en burn-out coaching, Re-integratie tweede spoor, Outplacement, Studie- en beroepskeuze, Conflicthantering, Teamcoaching, Coaching aan leidinggevenden

Grote landelijke bureaus

Hoofdvestiging: Bargelaan 200, 2333 CW Leiden | 088 004 17 17 | info@xynthesis.nl
Xynthesis
Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. We ondersteunen mensen die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk en mensen die zich verder willen ontwikkelen in een nieuwe uitdaging. Werk is immers een belangrijk onderdeel van het leven. Het zorgt voor levensvervulling, structuur, plezier en het gevoel mee te tellen.
 
Xynthesis vitaliteit en arbeidsmobiliteit werkt met 50 gecertificeerde senior coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert. Zij zijn betrokken, denken mee en bieden maatwerk. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jouw specifieke vraag en jou als persoon. Wij vinden een goede match tussen jou en je coach van belang voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Re-integratie, Burnout – herstelcoaching, Stresscoaching, Vitaliteitsscan, -programma en -training, Preventie en duurzame inzetbaarheid
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10, 3524 SJ UTRECHT | 088 007 14 00 | info@focusnederland.nl
Focus
Wil jij verder groeien in je loopbaan? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Veranderen van werkgever of (weer) lekker en met meer plezier aan het werk zijn? Dan zijn wij er voor jou. We gebruiken 35 jaar ervaring in loopbaanadvies en -ontwikkeling om jou vandaag vooruit te helpen.
 
Onze loopbaanprofessionals zijn echte verbinders. Loopbaanadviseurs en -coaches die zich persoonlijk verbonden voelen met jouw vraagstuk geven richting aan beweging in werk vanuit jouw talenten en behoeften. Altijd vanuit positiviteit, jouw mogelijkheden en het leven wat je leidt. We leggen de nadruk op wie jij bent en wat je zelf kunt doen. Je zult versteld staan van jezelf.
 
Expertise: Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Managementcoaching, Re-integratie 2e spoor, Outplacement
Hoofdkantoor: Euclideslaan 257, 3584 BV Utrecht | 088 448 70 00
GITP
Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state-of-the-art instrumenten. Onze strategische en praktische digital & human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching, tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.
 
GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs en trainers optimaal te laten samenwerken met slimme tools techniek en data.
 
Expertise: Strategisch talentmanagement, Talent selectie, Talent ontwikkeling, Loopbaanperspectief, Inclusie & diversiteit, Leiderschap, Competentiemanagement
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167, 3011 HE ROTTERDAM | 010 206 61 66 | executive-search@deen.eu
DEEN
Al meer dan 85 jaar zoekt, selecteert en ontwikkelt Deen managers, directieleden en management teams. Naast deze search – & assessmentactiviteiten leveren onze Management Development programma’s een zichtbare bijdrage aan het vergroten van succes en continuïteit. Dat laatste is de kern van het werk wat wij als Executive Search & Assessment organisatie doen: helpen om doelen te bereiken.
 
Wij onderscheiden ons van concurrenten door ons hoge succesratio door samenwerking met onze assessment psychologen. Dit resulteert in een indrukwekkend trackrecord van geplaatste kandidaten bij onze vaste klanten.
 
Expertise: Executive Search, Leadership Assessment, Interim Management

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen

Vind een loopbaancoach
Ook een vermelding op deze site?

Bent u zelf loopbaancoach in Overijssel en wenst u een vermelding? Neem dan gerust contact met ons op voor de voorwaarden