Loopbaancoach in Limburg

Op zoek naar een loopbaancoach in Limburg? Hieronder vind je een overzicht van loopbaanbureaus.

Het kan zijn dat je op een bepaald moment vastloopt tijdens je loopbaan. Wat je doet, werkt niet meer motiverend. Je wilt misschien een vervolgstap maken in je loopbaan of je wilt een geheel andere koers gaan varen. Ook kan het zijn dat je genoodzaakt bent om van baan te veranderen door een reorganisatie, ontslag of door een ziekte / beperking.

Tijd voor zelfonderzoek! Wie ben ik? Wat wil ik? Waar liggen mijn talenten? Wat zijn mijn drijfveren? Een loopbaancoach kan ondersteuning bieden tijdens dit gehele proces.

Thaeles
Grotestraat 43
5991 AV BAARLO

077 – 465 07 85
info@thaeles.nl
www.thaeles.nl

Thaeles, opgericht in 2003, is een sterke HR businesspartner, actief op het snijvlak van mens, werk, ontwikkeling en verandering. Op dit snijvlak werken we aan nieuw perspectief; een perspectief dat passend is voor organisaties en medewerkers.

 • Organisatie- en teamontwikkeling
 • Loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Outplacement en van-Werk-naar-Werk
 • Vitaliteit, verzuim en inzet spoor 2
 • Assessments
 • Ontwikkeladvies 45+

Buro van Thuijl
St. Nicolaasstraat 41a
6211 NM MAASTRICHT

06 – 34 08 22 31 043 – 325 63 06
info@burovanthuijl.nl
burovanthuijl.nl

Terug in balans, opnieuw in beweging 
Beweging op de arbeidsmarkt biedt kansen, de mogelijkheid tot verandering en groei. In deze processen biedt Buro van Thuijl ondersteuning, waarbij loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Deze site geeft je inzage in mijn werkwijze en visie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Loopbaancoaching & Loopbaanscan – Personal coaching – Combinatie loopbaan en personal coaching – Outplacement – Re-integratie Spoor 2 – Begeleiding Solliciteren & Profileren


LoopbaanAdviesbureau Limburg

Begijnengang 2
5911 JL VENLO

06 – 12 33 87 64
info@loopbaanlimburg.nl
www.loopbaanlimburg.nl

LoopbaanAdviesbureau Limburg is een klein en deskundig bureau met een informele sfeer. Iedereen die advies en begeleiding nodig heeft bij outplacement, loopbaan en studiekeuze kan snel terecht.

 • Loopbaanadvies: gratis ontwikkeladvies
  voor werkende 45-plussers
 • Studiekeuze-advies
 • Assessment
 • Outplacement

Grote landelijke bureaus

Xynthesis
Hoofdkantoor: Bargelaan 200
2333 CW LEIDEN

088 0041717
Contactformulier
www.xynthesis.nl

Xynthesis ondersteunt mensen met een mbo/hbo/wo-opleidingsniveau die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk. Onze senior loopbaan-/re-integratiecoaches ondersteunen jou bij het vinden van een (nieuwe) passende baan. Werk dat je met plezier doet, dat wat je uitdaagt en gemakkelijk afgaat. Waar je je in balans, vitaal en thuis voelt.

Diensten: Re-integratie – Loopbaan coaching – Vitaliteit coaching – Outplacement

Focus Nederland
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10
3524 SJ UTRECHT

088 007 1400
info@focusnederland.nl
focusnederland.nl

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Wij bieden diensten aan zowel op organisatie-, team-, als op individueel niveau. De click-call-face dienstverlening betreft vragen over loopbaan, ontwikkeling, transitie en van-werk-naar-werk begeleiding.

Onze diensten voor organisaties zijn gericht op duurzame inzetbaarheid, premobiliteit, reorganisatie en mobiliteit.  Medewerkers bieden we begeleiding op maat bij re-integratie 2de spoor, loopbaanontwikkeling, coaching, assessment en trainingen.


Carrière Switch
Twaalf vestigingen verspreid over het hele land

088 00 185 00
info@carriereswitch.nl

www.carriereswitch.nl


‘Professioneel, integer en betrokken’

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, trainingen en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.

Wij verbinden vakmanschap aan sensitiviteit en resultaatgerichtheid.


Deen
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167
3011 HE ROTTERDAM

Contact
www.deen.eu

Deen heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van recruitment, selectie en ontwikkeling van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Diensten: Executive Search – Management Search & Recruitment – Business Improvement – Management Development – Assessment – Loopbaanbegeleiding – Training – Coaching – Outplacement – Interim Management – Project Services


GITP

Hoofdkantoor: Ptolemaeuslaan 40 
3528 BP UTRECHT

030 204 08 00
info@gitp.nl
https://gitp.nl

GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren. Neem regie over je loopbaan met behulp van een assessment, loopbaanadvies, training & opleiding en coaching.

Diensten: Assessment voorbereiden – Coaching – Coaching en loopbaanbegeleiding – Trainingen – Vacatures – Test jezelf

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen