Re-integratiebureau in Gelderland

Op zoek naar een Re-integratiebureau in Gelderland? Hieronder vind je een overzicht van deskundige re-integratiebureaus.

Het kan zijn dat iemand vanwege een beperking of ziekte niet meer in staat is om zijn/haar werk te doen. Heeft de werkgever geen passend werk of heeft de werkzoekende geen werkgever meer, dan kan een re-integratiebureau worden ingeschakeld. Zij bieden ondersteuning bij het vinden van passend werk.

BLCC
Platanenweg 33
6721 CJ BENNEKOM

0318 – 41 80 51
info@loopbaanbegeleiding.info
loopbaanbegeleiding.info

Jef van Beckhoven van BLCC is een geëngageerd loopbaanprofessional die behoort tot de Nederlandse top in loopbaanbegeleiding. De diensten van BLCC zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering door het Career Management Institute, CMI. Met een persoonlijke, doch kritische aanpak helpt BLCC mensen verder bij het maken van diverse keuzes op het gebied van carrière of werk.

 • Loopbaanbegeleiding
 • Studiekeuzebegeleiding
 • Coaching

Happel Company
Van Hasseltweg 2a
6994 CE DE STEEG (gemeente Rheden)

070 – 220 22 99 | 06 – 457 027 15
info@happelcompany.nl
www.happelcompany.nl

Happel Company, landelijk netwerk van loopbaan- en re-integratiecoaches. Zij delen betrokkenheid, enthousiasme en daadkracht, maar bovenal expertise in het matchen van mens en arbeidsmarkt.

Happel Company biedt oplossingen bij vragen over nieuw werk na ontslag, ziekte of arbeidsongeschiktheid en bij vragen over de koers in je loopbaan.

 • Outplacement
 • Re-integratie
 • Loopbaanadvies

Kansen aan zet
Vogezen 25
7007 LN DOETINCHEM

06 222 11 626
azwart@kansenaanzet.nl
www.kansenaanzet.nl

Bij Kansen aan zet, de loopbaancoach Doetinchem, wordt je zoektocht naar een nieuwe werkkring een inspirerende ontdekkingsreis. Coaching in je loopbaan is bij ons een unieke ervaring. Wij geloven niet in routine.

Je vraag of situatie is bijzonder en het doel dat je wilt bereiken vraagt dan ook om een aanpak die voor jou passend is!

Loopbaan advies – Loopbaantrajecten – 2e spoor trajecten

Jacobine Sanders Advies
Hankweg 1
7214 DJ EPSE

0575 – 490 000 | 06 – 123 077 49
info@jsadvies.nl
www.jsadvies.nl

In je loopbaan
Door samen te ontdekken wat je bezielt (en wat je mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging. Zorgvuldig en doelgericht krijg je inzicht in je specifieke capaciteiten en wensen, zodat je beter in staat bent je loopbaan en leven vorm te geven.

of je bedrijf
Ik begeleid je met plezier bij het vinden van jouw onderscheidend vermogen en de ontwikkeling daarvan tot een levenslustig bedrijf, passend bij wie jij bent en wat je doet.

Thaeles
Zwerfkei 7
6581 HN MALDEN

024 – 388 69 58
info@thaeles.nl
www.thaeles.nl

Thaeles, opgericht in 2003, is een sterke HR businesspartner, actief op het snijvlak van mens, werk, ontwikkeling en verandering. Op dit snijvlak werken we aan nieuw perspectief; een perspectief dat passend is voor organisaties en medewerkers.

 • Organisatie- en teamontwikkeling
 • Loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Outplacement en van-Werk-naar-Werk
 • Vitaliteit, verzuim en inzet spoor 2
 • Assessments
 • Ontwikkeladvies 45+

Artemis
Oranjesingel 24
6511 NV NIJMEGEN

024 323 75 03
info@artemisloopbaan.nl
www.artemisloopbaan.nl

Met de keuze voor een opleiding, beroep of nieuwe werksituatie kiest u voor een verandering van uw eigen toekomst. Voordat u hierover beslist, kunt u behoefte hebben aan een onafhankelijk advies.

Bureau Artemis kan u helpen bij het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden in uw situatie. Het kan u ook begeleiden bij het maken van een heldere keuze.

Loopbaanbegeleiding – Beroepskeuze – Studiekeuze

WLO Work and Life
Stationsweg 46
6861 EJ OOSTERBEEK

026 – 205 16 36 | 06 – 506 005 70
info@wloworkandlife.nl
wloworkandlife.nl

Bent u als medewerker, Directeur of HR manager op zoek naar een partner voor loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling? Wilt u weten waarom sommige organisaties al meer dan 10 jaar voor ons kiezen en hun medewerkers aan ons toevertrouwen? Dan maak ik graag persoonlijk kennis met u om onze aanpak toe te lichten!

 • Work: Voor werkenden en werkzoekenden
 • Life: Kiezen om voluit te leven
 • Tools: Onze professionele (E-HRM) Toolkit

Imelda Hanselman
Zutphen
maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur

06 235 625 06
info@imeldahanselman.nl
www.imeldahanselman.nl

Luisteren, vragen stellen, doorvragen en gedrag spiegelen is wat ik doe. Daarnaast denk ik mee en geef ik tips en adviezen.

Mijn manier van werken wordt ervaren als eerlijk, integer, duidelijk, inlevend, praktisch, stimulerend en enthousiasmerend. U krijgt persoonlijke aandacht. Ook beschik ik over een netwerk van contacten waarmee u uw voordeel kunt doen.

Outplacement – Loopbaanbegeleiding – Coaching – Re-integratie – Jobcoaching – Stress & burnout – Sollicitatie advies – Loopbaan APK

Grote landelijke bureaus

Xynthesis
Hoofdkantoor: Bargelaan 200
2333 CW LEIDEN

088 0041717
Contactformulier
www.xynthesis.nl

Xynthesis ondersteunt mensen met een mbo/hbo/wo-opleidingsniveau die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk. Onze senior loopbaan-/re-integratiecoaches ondersteunen jou bij het vinden van een (nieuwe) passende baan. Werk dat je met plezier doet, dat wat je uitdaagt en gemakkelijk afgaat. Waar je je in balans, vitaal en thuis voelt.

Re-integratie – Loopbaan coaching – Vitaliteit coaching – Outplacement

Focus Nederland
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10
3524 SJ UTRECHT

088 007 1400
info@focusnederland.nl
focusnederland.nl

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Wij bieden diensten aan zowel op organisatie-, team-, als op individueel niveau. De click-call-face dienstverlening betreft vragen over loopbaan, ontwikkeling, transitie en van-werk-naar-werk begeleiding.

Onze diensten voor organisaties zijn gericht op duurzame inzetbaarheid, premobiliteit, reorganisatie en mobiliteit.  Medewerkers bieden we begeleiding op maat bij re-integratie 2de spoor, loopbaanontwikkeling, coaching, assessment en trainingen.


Carrière Switch
Twaalf vestigingen verspreid over het hele land

088 00 185 00
info@carriereswitch.nl

www.carriereswitch.nl


‘Professioneel, integer en betrokken’

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, trainingen en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.

Wij verbinden vakmanschap aan sensitiviteit en resultaatgerichtheid.


Deen
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167
3011 HE ROTTERDAM

Contact
www.deen.eu

Deen heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van recruitment, selectie en ontwikkeling van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Diensten:
Executive Search – Management Search & Recruitment – Business Improvement – Management Development – Assessment – Loopbaanbegeleiding – Training – Coaching – Outplacement – Interim Management – Project Services


GITP

Hoofdkantoor: Ptolemaeuslaan 40 
3528 BP UTRECHT

030 204 08 00
info@gitp.nl
https://gitp.nl

GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren. Neem regie over je loopbaan met behulp van een assessment, loopbaanadvies, training & opleiding en coaching.

Diensten:
Assessment voorbereiden – Coaching – Coaching en loopbaanbegeleiding – Trainingen – Vacatures – Test jezelf

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen