Re-integratiebureau in Groningen

Op zoek naar een Re-integratiebureau in Groningen? Hieronder vind je een overzicht van deskundige re-integratiebureaus.

Het kan zijn dat iemand vanwege een beperking of ziekte niet meer in staat is om zijn/haar werk te doen. Heeft de werkgever geen passend werk of heeft de werkzoekende geen werkgever meer, dan kan een re-integratiebureau worden ingeschakeld. Zij bieden ondersteuning bij het vinden van passend werk.

Cvites
Hooghoudtstraat 2
9723 TG GRONINGEN

0591 – 65 29 70

Cvites is sinds 2001 een betrouwbare partner voor organisatieadvies en loopbaancoaching in Noord-Nederland. Met vestigingen in Emmen, Assen en Hoogeveen en spreekuurlocaties in Groningen, Deventer, Zwolle en Hengelo zijn wij in de hele regio goed bereikbaar. Onze professionele loopbaancoaches hebben een sterk netwerk in Groningen, Drenthe en Overijssel.

Loopbaanpartner
Avondsterlaan 43
9742 KB GRONINGEN

06 – 11 27 41 42
g.s.holkema@loopbaanpartner.nl
www.loopbaanpartner.nl

Graag bied ik me aan als gesprekspartner, sparringspartner en/of coach om in alle rust vraagstukken te bespreken die je zoal in je loopbaan kunt tegenkomen. Mijn expertise deel ik graag met jou, zodat ook jij maximale regie hebt over je loopbaan. Het kan daarbij gaan om loopbaantrajecten zoals outplacement of meer kleinere, specifieke loopbaanvragen zoals:
 
Oriëntatie op & verkennen van werkzaamheden of functies – Beroepskeuzevragen – Bezinning op je loopbaan – Privé/werk balans versterken en verbeteren van je dagelijks functioneren – Individueel outplacementtraject (variërend van 3 mnd tot een jaar)

Margrit ter Stege – Bureau voor loopbaanadvies
Zuiderpark 26
9724 AJ GRONINGEN

06 – 23 910 623
info@margritterstege.nl
www.margritterstege.nl

Margrit ter Stege bureau voor loopbaanadvies begeleidt mensen en bedrijven in dit soort veranderingsprocessen.

 
Trajecten
  • Korte heroriëntatie
  • Loopbaanbegeleiding, outplacement
  • Coaching
  • Solliciteren
  • Een eigen bedrijf starten

Esther Roeloefs
Leonard Springerlaan 35
9727 KB GRONINGEN

06 – 40 41 89 60
info@estherroelofs.nl
www.estherroelofs.nl

Iedereen ‘gewoon’ goed en met plezier aan het werk

Esther Roelofs heeft een breed aanbod aan diensten. Coaching en training is bij haar 100% maatwerk. Wat kan zij bereiken met uw mensen?

  • Loopbaanbegeleiding
  • Slechthorend & werk
  • Verzuimbegeleiding
  • Timemanagement
  • Testen

Grote landelijke bureaus

Xynthesis
Hoofdkantoor: Bargelaan 200
2333 CW LEIDEN

088 0041717
Contactformulier
www.xynthesis.nl

Xynthesis ondersteunt mensen met een mbo/hbo/wo-opleidingsniveau die in zwaar weer zijn beland en daardoor vast zijn gelopen of uit zijn gevallen in hun werk. Onze senior loopbaan-/re-integratiecoaches ondersteunen jou bij het vinden van een (nieuwe) passende baan. Werk dat je met plezier doet, dat wat je uitdaagt en gemakkelijk afgaat. Waar je je in balans, vitaal en thuis voelt.

Re-integratie – Loopbaan coaching – Vitaliteit coaching – Outplacement

Focus Nederland
Hoofdkantoor: Zwarte Woud 10
3524 SJ UTRECHT

088 007 1400
info@focusnederland.nl
focusnederland.nl

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Wij bieden diensten aan zowel op organisatie-, team-, als op individueel niveau. De click-call-face dienstverlening betreft vragen over loopbaan, ontwikkeling, transitie en van-werk-naar-werk begeleiding.

Onze diensten voor organisaties zijn gericht op duurzame inzetbaarheid, premobiliteit, reorganisatie en mobiliteit.  Medewerkers bieden we begeleiding op maat bij re-integratie 2de spoor, loopbaanontwikkeling, coaching, assessment en trainingen.


Carrière Switch
Twaalf vestigingen verspreid over het hele land

088 00 185 00
info@carriereswitch.nl

www.carriereswitch.nl


‘Professioneel, integer en betrokken’

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, trainingen en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.

Wij verbinden vakmanschap aan sensitiviteit en resultaatgerichtheid.


Deen
Hoofdkantoor: Botersloot 163-167
3011 HE ROTTERDAM

Contact
www.deen.eu

Deen heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van recruitment, selectie en ontwikkeling van professionals, managers & directieleden en management development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Diensten: Executive Search – Management Search & Recruitment – Business Improvement – Management Development – Assessment – Loopbaanbegeleiding – Training – Coaching – Outplacement – Interim Management – Project Services


GITP

Hoofdkantoor: Ptolemaeuslaan 40 
3528 BP UTRECHT

030 204 08 00
info@gitp.nl
https://gitp.nl

GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren. Neem regie over je loopbaan met behulp van een assessment, loopbaanadvies, training & opleiding en coaching.

Diensten: Assessment voorbereiden – Coaching – Coaching en loopbaanbegeleiding – Trainingen – Vacatures – Test jezelf

Vestigingen ‘Grote landelijke bureaus’

Overzicht vestigingen